Hvordan få ungdom til å spise fiskeboller?

Hei lærere!


Det er på tide å melde klassene på iddis-designkonkurransen IDDIS2021. Konkurransen er for elever ved VG1 MK, KDA og DH.

2021 er året Norsk grafisk museum og Norsk hermetikkmuseum blir slått sammen til ett museum. I den anledning inviterer vi til en annerledes iddisdesign- konkurranse. De klassene som melder seg på konkurransen i år vil får utdelt en tom fiskebolleboks til hver elev og vi inviterer elevene til å designe en fiskebolleboks-etikett. På grunn av smittesituasjon vil det ikke bli mulig for klassene å besøke Venneforeningen til Norsk grafisk museum i forkant av konkurransen, slik som tidligere år. I stedet får klassene tilbud om omvisning på det nye museet i forbindelse med arrangementet Iddis Grand Prix i mai 2021. Vi kommer tilbake med dato.

Oppgaven for årets konkurranse er: Hvordan få ungdom til å spise fiskeboller?

Påmelding innen 1. desember 2020 via kontaktskjemaet "Ta kontakt" nederst på siden. Etter påmelding får klassene tilsendt tomme bokser til skolen.

Regler:

Design en iddis som skal passe rundt boksen du har fått. Designet skal være ditt eget, og du skal ikke ha hentet hele motivet direkte fra Internett. Det er ikke lov.

Dette skal fremgå på etiketten: Produksjonsnavn, innhold, mengde/vekt, Produsent, produksjonsland/by. Trykkeri.

Etiketten printes ut i farger og limes på fiskebolleboksen.

Merk hver boks under med tydelig vannfast tusj; elevens fulle navn, klasse og skole.

Bidragene leveres godt innpakket til Stavanger Museum, Musegaten 16, 4010 Stavanger innen 2. april 2021. Kontaktperson nås på telefon: 452 36 549

Se bidragene fra fjorårets deltakere i iddiskonkurransen her (lenke til Youtube)