acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Papir til skjerm

Med konseptet «Fra papir til skjermbaserte medier» ønsker vi å være et mediemuseum. Vi vil ta for oss den teknologiske utviklingen hvor blyet forsvinner, og fotosats og data overtar, og videre til at trykte medier blir skjermbaserte og på ulike mobile plattformer. Vi vil se på hva "Vår digitale tidsalder" medfører for alle som lever i den.

Utstillingen har fått støtte fra Kulturdepartementet, Rogaland fylkeskommune og Stavanger kommune, Sparebankstiftelsen DNB, Sparebankstiftelsen SR-bank og Stiftelsen Fritt Ord (bevilgningen fra Fritt Ord brukes særlig til utstillinger og formidlingsopplegg om ytringsfrihet og demokrati).