Høstferie: Trykkeriverksted

Aktiviteter mandag til fredag

10. okt. 2022 KL. 12:00 - 15:00

Bli med på trykkeaktiviteter i verkstedet Petit. Trykk ditt eget kort, lær enkel marmorering av kort. Pynt en hermetikkboks.

Passer for barn fra 5 år i følge med voksne.

Sammen med Sølvberget bibliotek og kulturhus presenterer vi et innholdsrikt program for små og store i høstferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt.

Med bibliotekkort kommer barn og familien deres gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum, Stavanger maritime museum og IDDIS Norsk grafisk museum og Norsk hermetikkmuseum og på biblioteket kan du låne bøker som gir kunnskap og forteller mer. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene.

Du finner en oversikt over hva som skjer i høstferien på sølvberget.no og museumstavanger.no.

Se gjerne også stavangermuseum.no, stavangerkunstmuseum.no, stavangermaritimemuseum.no og iddismuseum.no for nærmere informasjon.