Sommerprogram

på IDDIS Café & Brasserie

19. JUNI KL. 12
Åpning av IDDIS Café & Brasserie
Kom og besøk vår nye flotte kafé, midt i Gamle Stavanger. Her kan du nyte et deilig måltid, en kaffekopp eller annet drikke i historiske omgivelser med moderne fasiliteter.

20. JUNI KL. 13
Boklansering: Iddisane av John Gunnar Johnsen
I boken Iddisane forteller John Gunnar Johnsen om industrien som skapte et mangfold av iddisar, og om kulturen som tok vare på dette mangfoldet. Lansering med foredrag av forfatteren.

22. JUNI KL. 12
Røyking
Etter en lang pause fyrer vi endelig opp i røykovnene og du kan få nyte ferske smaksprøver rett fra ovnen!

Foto: M. E. Erlandsen

30. juni – 3. juli
Gladmatfestivalen
IDDIS Café & Brasseri feirer Norges største matfestival og vil tilby en unik smaksmeny disse dagene. Kafeen er i tillegg et selvsagt stopp under suksessen Gladmatløypa. Billetter fås kjøpt hos GuideCompaniet.

6. JULI KL. 12
Lunsj med bly og brisling

Nyt en deilig lunsj i vår kafé før du kan bli med leder for Avdeling for bygg og samlingsforvaltning Britta Goldberg på en omvisning hvor hun forteller om prosessen rundt det å bygge nytt i Gamle Stavanger, samtidig som vi rehabiliterte den gamle hermetikkfabrikken som huser utstillingene til Norsk hermetikkmuseum. Omvisningen starter kl. 13.

9. og 23. JULI kl. 11
Iddis mat & Grafisk salat
En kulinarisk reise fra da til nå.

10. JULI kl. 14
Bobler & brunsj
Nydelige småretter nytes sammen med et par glass bobler.

24. JULI hele dagen
Moules-frites - Blåskjell og pommes frites
En klassiker laget med et belgisk kokkehjerte, slik som det skal være ❤

30. og 31. JULI KL. 19
Brisling og øl i samme båt
Et spennende utvalg av deilig småretter servert med tilhørende øl.

11. AUGUST KL. 12
Lunsj med bly og brisling
Kom og prøv vårt lunsjtilbud mens du hører Venneforeningen for Norsk grafisk museum fortelle om sitt engasjement og aktiviteter.

HVER DAG
Lunsj
Hver dag kreerer vi en fristende dagens rett, i tillegg til vår faste meny og ukens suppe. Er du i farten, vil det alltid være muligheter til å ta med en matbit.

HVER SØNDAG FRA 11. JULI
Forrektige søndagsmiddag
Vi tilbyr en variasjon av tradisjonell søndagsmiddag med tilhørende dessert, hver søndag fra kl. 13.00-17.00. Det vil også være muligheter til å ta med maten hjem.

Foto: Christophe O. Samijn