En forsmak på IDDIS

IDDIS Café & Brasserie har åpnet!

Vår nye museumsperle i Gamle Stavanger, IDDIS Norsk grafisk museum og Norsk hermetikkmuseum, skulle ha åpnet lørdag 8. mai, men kan dessverre ikke åpne før til høsten. Covid-19 har truffet oss på så mange slags vis, også byggingen av dette unike museumsanlegget. Utstillingselementer, interiør og innredning er produsert i Estland, og de som skal levere og montere utstillinger, kom bare til grensen.

Forrektige mat på forrektige plass
Desto hyggeligere å kunne by på en, bokstavelig talt, forsmak på det gode som kommer. Vi åpnet museumskafeen IDDIS Café & Brasserie for publikum lørdag 19. juni. Den etterlengtete møteplassen i hjertet av trehusbyen får en helt unik atmosfære. Her kan besøkende nyte et deilig måltid, en kaffekopp eller annen drikke i historiske omgivelser med moderne fasiliteter. Her vil du finne forrektige mat med et lokalt tilsnitt.

En unik opplevelse
IDDIS Café & Brasserie driftes av Christophe O. Samijn og Annelin Boman. De driver også restaurantdelen til Det Stavangerske Klubselskab, Huset i Kleivå, som har blitt et av Stavangers mest populære selskapslokaler. Christophe O. Samijn, Annelin Boman og deres dyktige team er genuint opptatt av at gjestene skal få en så god opplevelse som mulig.

Mange arrangementer i sommer
I sommer planlegges det flere arrangementer i kafeen. Den vil også være en sentral aktør i forbindelse med Norges største matfestival Gladmat. Vi må jo ta i bruk det nye flotte byrommet midtveis i kulturaksen sentrum-Bjergsted. Følg med i kalenderen på iddismuseum.no for informasjon om kommende arrangementer i kafeen.

Christophe O. Samijn og Annelin Boman skal drifte IDDIS Café & Brasserie. Foto: Line Owren.